Halalca İlkokulu

WEB https://halalcailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Halalca Mahallesi Köyiçi Sok. No228 ALTIEYLÜL/BALIKESİR
VİZYON : MİSYONUMUZ Biz, toplam kalite anlayışı içerisinde, toplumdaki rollerinin bilincinde olan, kabiliyetlerini tanıyan ve geliştirme noktasında çalışmalar yapan, aktif olarak eğitime katılan, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen birbirine saygılı bireyler yetiştirmek için varız. İnanıyoruz ki...... 1-Okul toplumu, bulunuş amaçları doğrultusunda sorumlulukları paylaşarak çalışırlar. İnanıyoruz ki...... 2-Gelişen çağa ayak uydurmanın yöntemi toplam kalite anlayışıyla hareket etmektir. İnanıyoruz ki...... 3-Her öğrenci toplu yaşam kurallarını öğrenebilir ve uygulayabilir İnanıyoruz ki...... 4-Bilgiye ulaşmak için en etkin yollardan biri okumaktır. İnanıyoruz ki...... 5-Bütün öğrenciler kabiliyetleri doğrultusunda öğrenebilir, başarılı olabilir . Farkındayız ki ...Biz bu ideallere ulaşmak için yapılacak çalışmaları başaracak güçteyiz.
MİSYON : VİZYONUMUZ İstiyoruz ki.... 1-Okulumuzda: Okul toplumu, bulunuş amaçları doğrultusunda sorumlulukları paylaşarak çalışsınlar. İstiyoruz ki...... 2-Okulumuzda: Tüm personel gelişen çağa ayak uydurmak için toplam kalite anlayışıyla hareket etsinler. İstiyoruz ki...... 3-Okulumuzda: Her öğrenci toplu yaşam kurallarını öğrensin ve hayata geçirsin. İstiyoruz ki...... 4-Okulumuzda: Bilgiye ulaşmak için bireyler okuma ve öğrenme alışkanlığını kendilerine ilke edinsinler. İstiyoruz ki...... 5-Okulumuzda: Bütün öğrenciler kabiliyetleri doğrultusunda kendilerini geliştirsinler.
BAŞARILAR : 0

Servis :
Ulaşım : HALALCA VE OVAKÖY KÖY MÜNİBÜSLERİ İLE KÖPRÜ BAŞINDAN (Köylü Garajı) BİNİLEBİLİR
Yerleşim Yeri : BALIKESİR ALTIEYLÜL İLÇESİ DOĞUSUNDA ÇEVREYOLUNA 1 KM HALALCA MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 Km
Kontenjan Bilgileri :